• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kioyh Klantbeoordelingen.

9.1

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

Bekijk alle 1208 beoordelingen 
8

Pluspunten

prima service, bij geen voorraad komen ze met goede alternatieven

Verbeterpunten

nvt

René

Oud - Alblas

19-01-2019

10

Pluspunten

Goed advies en zeer snelle levering

Verbeterpunten

geen

Quercusgarden

Bergen nh

18-01-2019

10

Pluspunten

Reageerd snel en voor een goede prijs

Verbeterpunten

-

faber audiovisuals

Sint annaparochie

17-01-2019

10

Pluspunten

Duidelijke website en beschrijving producten. Goede en overzichtelijke afhandeling van de bestelling. Snelle levering met PostNL. Zeer tevreden en zeker in mijn lijstje voor toekomstige bestellingen.

Verbeterpunten

geen verbeterpunten, ga zo door!

Maarten van der Voorde fotografie

Zuid-Beijerland

17-01-2019

9

Pluspunten

Correcte levering en snelle antwoorden op achteraf gestelde vragen.

Verbeterpunten

Direct meesturen van CE-verklaringen bij levering producten

IMPC bvba

Temse

14-01-2019

10

Pluspunten

Professioneel met een groot aanbod, zeer snelle levering.

Verbeterpunten

-

TorkaTech

Vissingen

14-01-2019

10

Pluspunten

Snelle levering. Goede service, het bestelde product was op het moment niet op voorraad en had langere levertijd, daarom in overleg met medewerker van SafetyPro een alternatief gekozen. Vriendelijk

Verbeterpunten

Op het moment niet!

Bart Zwinkels / Peter Dekker Installaties BV

Naaldwijk

14-01-2019

10

Pluspunten

Zeer duidelijke communicatie en afspraken kunnen maken voor de levering en facturatie. Snelle levering!

Verbeterpunten

-

Vzw PAS

Genk

14-01-2019

10

Pluspunten

Keurig, correct en adequaat

Verbeterpunten

Bij ophalen van pakket hoefde ik geen legitimatiebewijs te tonen. Ik zou willen aanraden dit wel te laten uitvoeren. Het is toch mijn volledige klimset die best wat eurotjes waard is.

Alex Ransdorp

Ede

11-01-2019

10

Pluspunten

Goede spullen en alles verkrijgbaar.

Verbeterpunten

Ik heb geen verbeterpunten

JoJo Steigerbouw

Utrecht

10-01-2019

Terug naar boven