• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

9.1

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

Bekijk alle 1467 beoordelingen 
10

Goede service en meedenkend

Altijd vriendelijk en meedenkend, ook altijd snelle reactie op mail.

Sebastiaan

Zierikzee

19-07-2019

8

Vriendelijk behulpzaam

Ik werd vriendelijk en kundig te woord gestaan.

Jeanine

Ridderkerk

19-07-2019

9

Goede service, doen moeite om extra informatie te achterhalen en te mailen

We wilden wat extra informatie over een bepaald onderwerp, dat werd uitgezocht en netjes een dag later gemaild.
Het is een vriendelijk en net bedrijf, dat moeite doet voor de klanten.

Ellen

Sittard

16-07-2019

10

goede service

Als bij de keuring iets vervangen moet worden, geven ze dat duidelijk aan. Ook heb je dan de optie dat ze het erbij leveren zodat je meteen weer door kan gaan.

Gaby

Hilversum

16-07-2019

6

Goed opgepakt

Helaas werd het product niet direct de volgende werkdag verstuurd zoals beloofd op de website.
Daar levertijd toch een cruciale factor is in een bestelproces vond ik het vervelend dat er zonder overleg in eerste instantie gekozen was om geen deellevering toe te passen. Ondanks dat de voorraad op de website als aanwezig stond. Na contact is dit netjes opgelost. Dus helaas met enkele dagen vertraging, doch aangepakt.
Accuraatheid van de voorraad is dus een uitdaging.

Inge Peters

Ede

15-07-2019

9

Goed

Goeie en nette service

Dirk Jan

Hardenberg

14-07-2019

10

Een fijne ervaring!

De producten waren goed verpakt, de volgende dag keurig geleverd en de producten zijn precies zoals beschreven.

Vragen over een product werden direct goed uitgezocht door de klantenservice en geeft veel vertrouwen!
Ik zou deze shop zeker aanbevelen!

Erik

Heerenveen

14-07-2019

10

Snelle en goede service

Product was binnen 1 dag binnen terwijl de mail aangaf dat het een dag later zou kunnen zijn. Super service

Sanne berberich

Maasbree

14-07-2019

10

All good!

So far, everything perfect!

Laura Neto Canha

Uden

13-07-2019

10

Goede service

Zeer tevreden. Zeker een aanrader

Lambert Boers

Kerkrade

12-07-2019

Terug naar boven