• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

9.1

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

Bekijk alle 1616 beoordelingen 
10

Uitstekend

Alles snel afgerond en de volgende dag thuis

Herman

Nijmegen

17-11-2019

10

Oplossingsgericht en nette levering volgens afspraak

Voor de niet op voorraad zijnde producten werd een prima alternatief aangeboden. Hierdoor kon de totaal bestelling de volgende dag geleverd worden zodat we het weekend veilig onze werkzaamheden konden uitvoeren.

Johan

Groningen

16-11-2019

10

Goed en snel!!

Het was een prettig telefoongesprek en er werd mee gedacht en te gemoed gekomen aan mijn wensen.

Pancho

Rotterdam

15-11-2019

8

Snelle service

Overzichtelijke website.

Goede prijzen en snelle levering.

Johan

Hoogland

15-11-2019

10

Zoals steeds snelle levering en correcte afhandeling

Zeer ruim assortiment, zeker niet beperken

Dominique

Heers

14-11-2019

9

Snelle service

Snelle levering
Prijs kwaliteit is goed
Website is ordelijk

Patrick

Antwerpen Belgie

14-11-2019

10

zeer goede klantgerichtheid

Tijdens de bestelling waren enkele dingen niet voorradig, hier werd snel op gereageerd door het aanbieden van een vervangend artikel.
Hierdoor had ik evengoed de volgende dag al mijn nieuwe klim spullen binnen waardoor mijn werkzaamheden geen vertraging op liepen.

Robert

Julianadorp

12-11-2019

9

Correct verloop van order

Online besteld en niet meer moeten bellen.
Alles verliep vlekkeloos en we werden op de hoogte gehouden van de nieuwe status van het order.

Xavier

Ieper

12-11-2019

10

Goede ervaring, snelle levering

In de winkel geweest voor info, zeer accuraat geholpen en tijdens de 15% kortingsdagen flink geïnvesteerd, bestelling online gedaan en werd direct de volgende werkdag gebeld en hebben in goed overleg de bestelling aangepast. Alles wat ze konden leveren werd opgestuurd en de nalevering was ook snel.

Super service.

Marco

Spijk

11-11-2019

8

Goede service!

De website is overzichtelijk.
De prijs zit goed.
Handig om keuringscertificaten via mail te krijgen.

Misschien de tijd voor volgende dag levering wat verlaten? Bij veel webshops is dit reeds voor 22 a 23u besteld volgende dag in huis.
Meer inzetten op klanten reviews voor producten. Ik wou graag voor bepaalde producten de ervaring van anderen lezen maar er waren geen klanten die dit reeds ingevuld hadden.

Over het algemeen een goede service dus.

Sibbe

Oostakker (België)

11-11-2019

Terug naar boven