Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 2670 beoordelingen

Eelco

Dordrecht

17 januari 2022

10

Ik krijg wat ik verwacht en snel.

De website is overzichtelijk, de levering is snel en de producten zijn goed.

Roelof

Bovenkarspel

17 januari 2022

10

Altijd snelle verzending!

Snelle verzendingz. Professionele website en kennis.

Marnix

Dodewaard

17 januari 2022

10

Snelle levering en goede producten

Gewoon goede spullen zonder haken en ogen snel in huis. Ideaal.

Ferko

Eindhoven

16 januari 2022

10

Goede prijs, kwaliteit en service

Ik gebruik diverse materialen zoals slings en karabiners voor het ophangen van tissu en aerial ring (lucht acrobatiek). Deze voorheen bij een andere outdoor winkel gehaald. Door mijn zoektocht naar ophang materiaal in de kleur zwart (mooier met shows) en van staal (sterker en buigt i.p.v. breekt), uitgekomen bij deze winkel. De prijs/kwaliteit is erg goed. Ook de service van het jaarlijks laten keuren van de materialen is top, snel en betaalbaar!

Allround Montage Antoine Roos

Beerse

16 januari 2022

10

Nette en correcte levering.

Besteld..ontvangen. In 2 dagen.

Matthijs

Zwijndrecht

16 januari 2022

9

Top

Snele levering

James

Zaandam

14 januari 2022

9

Doet leveren wat je besteld

Snelle levering, Ook als je een foute bestelling retourneert die je zelf fout hebt gedaan wordt deze ook goed en zlrgvuldig opgelost

Jan Paas

Berendrecht

14 januari 2022

10

Snelle service!

Snelle levering,goede srevice.

Michiel

Dirksland

14 januari 2022

10

Snelle leveringen en goede communicatie

Materialen die op voorraad zijn worden snel geleverd. Zodra iets niet op voorraad is krijg je hier gelijk mail over.

JJ

HEERHUGOWAARD

13 januari 2022

10

Prettige webshop, professioneel assortiment, gunstig geprijsd

Prima

Cindy

Twello

13 januari 2022

10

Duidelijke site, bestelling snel verzonden

Goede site, veel informatie over de producten waardoor ik de juiste keus kon maken. Snel verzonden en goed verpakt.

Jeroen

Eindhoven

12 januari 2022

10

Altijd goed

Zoals gewoonlijk, goed

Bas

Aalsmeer

12 januari 2022

10

Goede service

Zeer prettige ervaringen bij het retouren van mijn aankopen. Super snelle en prettige service.

Jules

Oost-Brabant

11 januari 2022

10

Professioneel en klantvriendelijk

Vakkundig en meedenkend.

Yentl Alves

Brecht

11 januari 2022

8

Goede communicatie en snelle levering van kwalitatief materiaal!

Twee Protos arbo helmen aangekocht. Deze kwamen (door de feestdagen én een tekort aan stock) een dag later dan verwacht. Door het vlotte mailverkeer is dit erg aangenaam en correct verlopen. De helmen waren er heel snel.

Jànos

Brielle

10 januari 2022

10

Alles was in orde.

De bestelling was erg snel. Correct en accuraat. Ik ben tevreden. Ik raad het iedereen aan! _Jànos_

Glenn

Hazen

10 januari 2022

10

Super kwaliteit spullen

Vandaag besteld morgen in huis. Goede kwaliteit en service. Zeker een aanrader om hier te shoppen.

jozef dujardin

Gullegem

10 januari 2022

10

Zeer snelle levering

Vandaag besteld morgen geleverd !

Keez

Gouda

9 januari 2022

10

Mijn ervaring ?? , teleur gesteld ! Ik klaag graag maar dat lukt niet bij SafetyPro .

Ik denk ze hebben het product wel op de site staan maar natuurlijk niet op voorraad, maar helaas... dus wel. Zal wel weer een dag later binnenkomen dacht ik, maar nee hoor komt het verdorie precies op de door mij veranderde aangegeven datum aan bij mijn voordeur... pfffh echt he! weer geen reden om te klagen... Keez

David Alebregtse

Aarle-Rixtel

9 januari 2022

8

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, ondanks uitdagingen.

Bieden veel verschillende en bijhorende producten aan. Denken mee en oplossingsgericht. Zeer snelle levering. Levertijden aangegeven op de website moeten nauwkeuriger, dus dat kan beter. Maar overall goed bedrijf.

Maikel

Sprang-Capelle

9 januari 2022

10

Klantvriendelijk, goede service en kwaliteit!

Ik heb al jaren een fijne samenwerking, de kwaliteit en accuratie die ze leveren is super fijn om up to date te blijven voor mijn bedrijf. Goed advies en vriendelijk personeel!

Peter

Stolwijk

9 januari 2022

10

Super

De bestelling was makkelijk besteld en snel bezorgd.

kylian

Hoek van holland

9 januari 2022

10

Super service

Super snel geleverd, precies het goede product wat afgebeeld was, en mega service om ook meteen het hele keuringsrapport mee te sturen. Zeker meer spullen bestellen

Oleg

Zwolle

8 januari 2022

10

Goed

Goed

Willem

Veghel

8 januari 2022

10

Prima service en dito levering

Op de site werd mijn vraag via de chat direct en duidelijk beantwoord. Verder was de levering prima in orde en ook snel verwerkt.