Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 2912 beoordelingen

Christian

Boom

24 juni 2022

10

Zeer behulpzaam

Ik kreeg een waarschuwing dat wat ik besteld had was niet compatibel met mekaar en kreeg een optie om te veranderen, zonder die waarschuwing had ik iets gekocht dat ik niet kon gebruiken en ik dank de persoon die dat had opgemerkt en besloot om mij te waarschuwen

Olaf

Vlissingen

24 juni 2022

8

Perfect

Makkelijke site duidelijk goede omschrijving

Steve

Leeuwarden

24 juni 2022

9

Super

Moest een klein verandering in mijn bestelling hebben en hadden ze meteen geregeld

Jeroen de Beer

'sGraveland

24 juni 2022

8

Goede service. klant gericht denken.

Jammer dat ze het materiaal niet meer komen ophalen. Verder een snelle afhandeling van de keuringen.

peter

Heeswijk Dinther

24 juni 2022

10

Super service

Snel en goed

Antoine

Liège, Belgium

23 juni 2022

10

Top notch equipment and service

Very complete description of the material. Speed ​​of order processing. To recommend !

Max

Maassluis

23 juni 2022

10

Uitstekende producten

Wat ze aangeven is waar, van hoe snel ze bezorgen tot de hulp die ze kunnen biede met een keuze maken.

Mickel Van Kesteren

Doetinchem

21 juni 2022

10

Goed

Zeer goed

Peter Felix

's-gravenhage

20 juni 2022

10

Tevreden

Zeer Tevreden.

DubbelBSound

Hardinxveld-Giessendam

17 juni 2022

10

Geweldige Service.

Goede service. Artikelen komen geheel overeen met wat er op de website staat.

mark

dordrecht

17 juni 2022

7

snelle levering en opvolging keuring

sturen regelmatig herineringen voor keuring ed

Remon

Halsteren

16 juni 2022

10

Zeer snel en goed volgende werk dag geleverd

Binnen 1 dag geleverd goed en snel zelfs met met wijziging op het laatste moment zeer tevreden klant

Berry

Velden

16 juni 2022

9

Goede en snelle service

Artikelen snel gekeurd en retour, top

Maciej

Arnhem

15 juni 2022

10

I am very content with the store.

The order came quickly with no items missing. I am very happy with the purchase.

Nicolas

Zeebrugge

14 juni 2022

10

Zeer goed

Goede product omschrijving en levering

Xavier

staden

14 juni 2022

5

te duur in onderhoud

Onderhoud van de toestellen van skylotec zijn veeleer te duur.

Jelle

Amstelveen

12 juni 2022

10

Super service

Gewoon weg SUPER SERVICE

Ruud

Numansdorp

10 juni 2022

10

Goede en makkelijke website en goede service

Spullen snel geleverd, vriendelijke mensen, kwaliteit producten

Luuk van Deelen

Cuijk

10 juni 2022

10

Optijd geleverd en mee denkend wanneer items niet op voorraad zijn!

De bestelling was snel geleverd! 1 items was niet op voorraad maar Safetey pro heeft zelf contact gezocht om een alternatief aan te bevelen!

Rudi

Sint truiden drie-gezusterstraat 19 3800 Zepperen

8 juni 2022

8

Mooi materiaal waar kwaliteit op kop staat

Ik zacht een kask en vond het zonder probleem

Chris-Jan

Gorinchem

8 juni 2022

8

Professioneel materiaal met een professionele service.

Alles wat ze verkopen heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Dat vind ik erg fijn, want ik gebruik niet al mijn klim materiaal op professionele basis. Ik kan er echter wel van uit gaan dat ik degelijk spul in handen heb als het bij SafetyPro vandaan komt. Als de werking onduidelijk mocht zijn helpen ze altijd, door het even uit te leggen. Ze nemen hier netjes de tijd voor je.

Sander

Breda

7 juni 2022

9

Top service! Netjes geleverd

Materialen besteld, en keurig volgens de levertijd geleverd! Maken de levertijd waar zoals op de website staat. Levering ook prima te volgen via track&trace van de mail.

B

T veld

6 juni 2022

10

Super snel geleverd en duidelijke site, super vóór de safety professionals

.

Bert

Hardinxveld-Giessendam

6 juni 2022

10

Snel en goed

Goede overzichtelijke site Snelle levering Dus top

Enes

Rotterdam

6 juni 2022

10

Zeer goed bevallen!

Alles was helder en duidelijk, ik ben erg tevreden!