Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 3019 beoordelingen

Peter

Oosterhout

6 oktober 2022

10

Goed geholpen

Goed product voor goede prijs, en bij afhalen goed geholpen.

P

HOUBEN

6 oktober 2022

9

Overzichtelijk en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering. Direct (indien noodzakelijk gekeurd). Digitaal certificaat en een herinnering elk jaar voor nieuwe keuring. Erg makkelijk. Top site en organisatie.

Guillaume

Kortrijk

5 oktober 2022

10

Top service, fantastische leveringstermijn en zijn bereikbaar zonder eindeloos wachten.

Ik had zelf een fout gemaakt bij het bestellen (Vertex vent vs de gewone Vertex besteld). Na het plaatsen van de bestelling en de fout op te merken kort gebeld en op 30 seconden was het probleem aangepakt en opgelost. De dag er na had ik alle bestelde materialen in huis. Absoluut niets op de service en klantvriendelijkheid aan te merken. Ik kan SafetyPro sterk aanbevelen voor elke proffesional op zoek naar kwalitatieve materialen, met een zeer correcte klantendienst achter de website.

Michiel

Joure

4 oktober 2022

10

Geweldige service!

Voor mijn organisatie moest ik de valbeveiliging gekeurd hebben. Ik kon gemakkelijk de valbeveiliging insturen doormiddel van een pakketje. Na de keuring kreeg ik netjes een telefoontje van de inspecteur met de resultaten en met de vraag wat ik graag zou willen doen. Tevens kon ik het inspectierapport downloaden via de website. Een dag later had ik de valbeveiliging al weer terug. Zeer tevreden over de service van SafetyPro!

Michel

Leeuwarden

3 oktober 2022

9

Besteld volgende dag in huis

Snelle levering

Hidde

Krimpen ad ijsel

3 oktober 2022

9

Vakkundig, nemen de tijd

Denken goed mee bij complexe situaties

Henriette

Tholen

3 oktober 2022

10

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Overzichtelijke website, bestelproces is makkelijk, levering snel zoals beloofd.

Ken Kleeven

Horst

2 oktober 2022

10

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Hoor herhaling vatbaar

Jeroen

Arnhem

2 oktober 2022

10

Super makkelijk te bestellen en snel geleverd

Kon snel vinden wat ik zocht, snel besteld, betaald en verzonden echt top

Ferdi Moerkerken

Capell ad Ijssel

30 september 2022

10

hele fijne partner.

Safetypro is een bedrijf wat meedenkt met de klant. ziet geen problemen maar oplossingen. het assortiment is ruim en de kennis van alle materialen is aanwezig de mensen weten echt waar ze over praten. er hangt een persoonlijke ons kent ons sfeer binnen het bedrijf waardoor je het gevoel krijgt geen nummertje te zijn maar echt gewaardeerd te worden. ga zo door en blijf wie je bent. dank jullie wel. Ferdi Moerkerken Johnson Controls

gemma

utrecht

29 september 2022

10

took their time for me!

i dropped by the safety pro shop in oosterhout and was really impressed by the amount of time they spent trying to help me find the equipment i needed. it made me feel they care about the products they were selling and insuring that my needs were met concerning what i needed to purchase. i will definitly be going to them for my future climbing equipment

Rodrigo Bravo

Heeze

29 september 2022

10

As always very professional

I can highly recommend this company, they are very professional, very good customer service, fast in safety equipment certifications, very competitive prices, 100x100% TOP.

Nicky

Nijmegen

29 september 2022

10

Helemaal prima, snelle levering en goed geprijsd

SafetyPro is top, snel en de service is uitstekend. De prijzen zijn ook prima en niet duurder dan de anderen. Alleen jammer dat ze zo ver weg zitten

Danny

'S-GRAVENHAGE

28 september 2022

10

mooie complete website, snelle levering.

mooie complete website, snelle levering.

Joeri

Leerdam

27 september 2022

9

Safety pro is klantgericht met een zeer goede communicatie

Ik ken Safety pro nu 4 jaar en doe 2 jaar persoonlijk zaken met dit bedrijf. Ik laat mijn uitrusting er keuren en ik heb 85 procent van mijn klimuitrusting er aangekocht. Een zeer sterk punt vind ik de communicatie.

Léon

Lelystad

26 september 2022

10

Goede service!

Al vanaf her begin bestel ik al mijn gear bij SafetyPro. Super snelle en goede service. En altijd netjes op tijd geleverd.

Murat Kefeli

Oudenbosch

26 september 2022

10

Goede kwaliteit, snelle levering.

Ik werk in de steigerbouw en naast de standaard helmen heb ik meerdere helmen geprobeerd. Het laat lucht door, goed om te dragen tegen zware werkomstandigheden. Het zit veilig vast en irriteert niet wanneer ik op de hoogtes werk bij steigerbouw (Nieuwe Sluis-Terneuzen). Ik heb het al aanbevolen bij meerdere steigerbouwers en andere werkers die op de boorplatformen/schepen werken.

Laurens

Ede

26 september 2022

10

Super, geven goed advies

Extra adapter besteld, bleek niet nodig bij dit product. Namen netjes contact op of ik deze dan wel wilde ontvangen.

Christophe Hennebel

Kortrijk

25 september 2022

10

Heel goed en snel.

Snelle levering.

Mark Minken

Rentambt 21 Elst

25 september 2022

10

Alles loopt vlekkeloos bij dit bedrijf!!!

Gewoon top niet meer niet minder!

Remco

Bozsok, Hongarije

24 september 2022

10

uitstekend!

Duidelijke webshop! Ruim assortiment voor diverse beroepen! Snelle levering! Nette levering! Goede communicatie via email!

Barry

GORINCHEM

24 september 2022

10

Razend snel geleverd

Goede service

Lizette van der Graaf

Rotterdam

23 september 2022

10

prima service en product

snelle levering

Levi

Antwerpen

23 september 2022

10

Compleet & Snel

Had een fout gemaakt bij de bestelling, er werd direct gereageerd op de mail en de vragen die er in gesteld werden. Snel opgestuurd… De transporteur helaas een aantal keren verzet maar daar kan SafetyPro weinig aan doen. Verder was de bestelling compleet wat toch wel een aantal artikelen waren om het zo te stellen. TEVREDEN

Otto

Echt

22 september 2022

10

Top service

Top service....als nieuwe klant de volgende dag de materialen al binnen. Fijne mensen aan de telefoon.