Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 3204 beoordelingen

Dick Berns

Gendt

26 januari 2023

9

Leveren wat ze beloven

Geen fratsen maar gewoon leveren wat ze beloven

Erdem

Purmerend

26 januari 2023

10

Quality products and better prices

Quick shipment, problem-free delivery on second business day (ordered in the weekend). Overall, I'm happy with my experience.

Jano

Nijmegen

25 januari 2023

9

goed, snel geregeld

bestelling gedaan, dag erna spul binnen gekregen, alles met eigen keur certificaat, erg netjes

Arie

Werkendam

25 januari 2023

8

Erg fijne benadering

Na dat ik had gebeld ging alles zeer soepel, en werft er professioneel gehandeld!

Richard

Kallo

25 januari 2023

10

Vandaag besteld morgen in huis is hier een garantie.

Zoals elke keer binnen een dag bezorgd, goed en veilig verpakt. En zeker zo belangrijk goedkoopste op de markt.

John Hokke

Ooltgensplaat

24 januari 2023

9

Vriendelijk en zeer goede kennis van zaken.

Al jaren klant zowel online als in de winkel, en altijd vriendelijke ontvangst in Oosterhout bij afgeven of ophalen van Keuring. En uitstekend geholpen bij mijn zoektocht naar de voor mij passende valbeveiliging een aantal jaar terug.

Yves Depuydt

oostende

23 januari 2023

10

top

Vlotte website en perfekte afwerking van de bestelling.

S

Tegelen

23 januari 2023

10

Goed.

Gewoon goed.

j Loman

Houten

23 januari 2023

8

prima hulp, en uitvoering.

altijd goed. meer hoeft er niet gezegd te worden.

Cees

Vught

22 januari 2023

10

Goede service, vriendelijk personeel en groot assortiment

Ik werd erg prettig geholpen, vriendelijk verkoper die goed gericht advies gaf.

Luk Devillé

Puurs

20 januari 2023

10

Ruim aanbod, snelle levering, veel producten op voorraad, goede prijzen

Ruim aanbod, snelle levering, veel producten op voorraad, goede prijzen

Klaas

Staphorst

20 januari 2023

9

Hier werken mensen met kennis, die inhoudelijk verstaan wat ze verkopen.

We hebben hier een aantal veiligheidshelmen gekocht. We hebben daarbij een hele goede ondersteuning gehad.

Coen

Duiven

20 januari 2023

9

Altijd snel en correct

Elke keer een positieve ervaring bij het keuren van onze materialen en goed advies bij de aanschaf van artikelen.

Kamil

Weesp

18 januari 2023

10

Factuur

Beste SafetyPro, Ik kan niet mijn factuur vinden. Kunnen jullie miesschien nog een keer sturen? Mijn bestelling 140268 Mvg, Kamil Hajduk

Rene

Rotterdam

18 januari 2023

10

Prima bedrijf op het gebied van werken op hoogte

Veel kennis op het gebied van werken op hoogte. Als producten niet voorradig zijn, krijg je een datum door wanneer het geleverd word. Evt word er mee gedacht voor een alternatief.

Sydney

Geel

16 januari 2023

9

Zeer positief levertermijn en Stock klopt perfect met de informatie op de webshop

Zeer positief

Aleksander Luszkiewicz

Waddinxveen

16 januari 2023

10

Professionele winkel

Alles snelle en professionele, top kwaliteit!

Peter Ketelaars

's-Hertogenbosch

16 januari 2023

10

Snelle en deskundige service

Het maken van een afspraak was snel geregeld, een offerte werd op tijd gedaan waarna er een afspraak op zeer kort termijn gemaakt kon worden. Deskundigheid is een pré en dat is gebleken.

Patrick

Markelo

16 januari 2023

10

Goeie snelle service

Netjes afgeleverd

Kevin

Oirsbeek

16 januari 2023

8

Ik heb een goede ervaring met Safetypro.

Snelle reactie, goede uitleg en het geen wat op voorraad is, een snelle levering. Vriendelijke medewerker. Voor mijn gevoel een prima bedrijf.

werner

roosendaal

15 januari 2023

10

uitstekend !

Zelfs toen er iets niet op voorraad was is er meegedacht om een vervangend artikel te leveren ! prettige communicatie !

Pieter

Emmen

15 januari 2023

10

Snel/goed verzonden en een perfecte uitrusting

Snelle verzending en top kwaliteit materiaal leveren ! Top !

SebastIaan

Haasnoot

12 januari 2023

10

Top

Snel geregeld, vriendelijk

zaman

kieldrecht

12 januari 2023

10

Top service ! Heel tevreden!

Heel goede klantendienst! Je wordt direct geholpen! Ik bestel zeker terug!!!

Sam De Kreyger

Oostende

12 januari 2023

10

Heel vlotte, snelle levering en duidelijke communicatie en website

Democratische en eerlijke prijzen. Na 2 dagen ten laatste was mijn bestelling al geleverd. Heel overzichtelijke website en snelle bevestiging en communicatie via mail.