Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 2344 beoordelingen

danny

stuvers

11 juni 2021

9

klantenservice by Saskia is zeer goed

Ondanks het verkeerd lopen (laattijdig of niet leveren ) van Post NL heeft Saskia gezorgd dat alles voor ons nog binnen een beperkte overtime werd afgehandeld waarvoor dank. mVg Danny

Sjaak

Amsterdam

10 juni 2021

10

Soepel, vakkundig en snel

Ben zeer klantvriendelijk geholpen. Het personeel denkt mee en heeft goede kennis van de materialen. De bestelling ging soepel en was snel geleverd. Ben dus erg tevreden!

Ruud Schollaardt

Hegge 23 Weelde

10 juni 2021

8

Snelle verzending en snelle beantwoording per email, kortom, goede service.

Net geen vijf sterren omdat ik meerdere, toch gerelateerde artikelen, elders moest bestellen. Bijvoorbeeld de Hellberg series gehoorbescherming die meer dan goed aansluiten bij de Petzl helmen. Of gewone zonnebrillen evt van Bolle waar ook de viziers van gemaakt worden.

Harry

Ridderkerk

10 juni 2021

8

prima service voor wat betreft levering

Snel geleverd, perfect. Enig nadeel je kan niet op rekening kopen dus snel betaald met de zakelijke creditkaart. Alleen wat blijkt bizar bedrag voor gebruik creditkaart. Zeker als je diverse bestellingen doe.

Johan

Sint-Amands

10 juni 2021

10

Zeer kwalitatieve polyesterkoord voor o.a. parasolreparatie

Zondagavond bestelling geplaatst, dinsdagmorgen reeds uitgeleverd van NL > België Zeeer competitieve prijzen en correct en goed verpakt. Een website URL-adresje om bij te houden.

David Möller

Wemmel

8 juni 2021

10

Producten mooi opgevolgd

Bestelling was niet in voorraad maar via mail besproken om me op de hoogte te houden voor de deadline om eventueel een ander product te kiezen. Op afgesproken datum kreeg ik de mail dat alles binnen was. Mooi, zelfs als het niet binnen was hou ik van de opvolging en communicatie.

Anne Gaspers

Houten

8 juni 2021

10

Uitstekende service

Ze weten waar ze het over hebben, zijn enorm behulpzaam en hebben heel veel op voorraad. Ben ontzettend blij dat ik voor safetypro heb gekozen en ze hebben me enorm goed geholpen in de winkel met keuzes maken en zo ben ik weer helemaal blij met mijn nieuwe ‘gear’ en kan ik weer volop mijn werkzaamheden verrichten.

Jasper

Amersfoort

8 juni 2021

10

Snelle levering, prijs naar qualiteit

Snelle levering, netjes volgende werkdag in huis. Snelle keuringsrapporten via de mail en prijs naar qualiteit producten. Goede ervaring

Chris

Debie

7 juni 2021

10

Topshop

Betrouwbaar. Komen hun afspraak na en als er iets in backorder staat doet men de moeite om het zo snel als mogelijk na te sturen.

Perry Notenboom

Nieuwegein

7 juni 2021

9

Snelle service

Keuring van mijn (klim)materiaal weer netjes en stipt uitgevoerd.

Sander

Puth

7 juni 2021

10

Toppers

Zoals gewoonlijk top geregeld. Ga zo door

Noflikwurk

Echten

6 juni 2021

6

Valt wat tegen

Ik krijg mijn meter terug van kalibratie maar mij werkt niet meer en dit kan natuurlijk een keer gebeuren. Ik heb hem moeten terug sturen hierdoor was ik hem weer een vrij langen tijd kwijt. Plus ik kwam met extra kosten te zitten voor de verzending. Ik was geheel tevreden geweest als dit anders was op gelost. Maar ik zal de volgende keer het daar weer laten doen hij werkt nu weer goed

Bjørn

Breda

4 juni 2021

10

Uitstekende kwaliteit en betrokken medewerkers

Uitstekende kwaliteit en betrokken medewerkers die klantgericht zijn. Erg prettig zijn de automatische herinneringen die je van safetypro krijgt van keuringsplichtige middelen.

John van Os

Uden

3 juni 2021

10

Hele goede ervaring. Top

Een duidelijkw.qebsite en snelle levering van de bestelde artikelen. Aanrader voor een ieder

Yorrick

Groningen

2 juni 2021

10

Goede kwaliteit, snel geleverd

Positief

nander

rotterdam

2 juni 2021

10

top service

...

J. Anker

Nieuw-Beijerland

1 juni 2021

10

Zeer snelle service

Zeer snelle service. Duidelijk overzicht van alle materialen en keurings-status.

Marvin Roest

Etten-Leur

31 mei 2021

9

Top kwaliteit, top prijs.

Ik heb een 'Dirty Rigger' tactic belt besteld, inclusief een extra zakje en handschoenen. Uitstekend. Niet meer, niet minder! Ik kijk uit naar de volgende bestellingen! Marv.

Filip

Hasselt

31 mei 2021

8

Vlotte levering en communicatie

Vlotte levering en communicatie

Hans

Amsterdam

31 mei 2021

10

Kealiteit en snelheid.

Een duidelijke website, met heldere beschrijvingen, echt goede kwaliteit en heel vlot geleverd in een bescheiden en adequate verpakking (prima). Veilig aan de slag op mijn dakterras!

Offshore Maritime Consultancy

Kerkrade

30 mei 2021

8

Gewoon goed

Gewoon goed

daniel nuyts

Merksem

30 mei 2021

10

goed

het ziet er goed uit en het was er rap

Heer

Spijkenisse

29 mei 2021

10

Zeer goed

Ik vindt de web site makkelijk te bedienen en is overzichtelijk en kan snel naar product en verder met afrekenen

Jons

Riemst belgie

28 mei 2021

10

Goed persoonlijk advies, prima communicatieen bereikbaarheid, inhoudelijk toegewijd en deskundig

Goed persoonlijk advies Inhoudelijk deskundig en toegewijd Telefonisch Goed bereikbaar Duidelijke communicatie rond bestellingen met mails, pakbonnen, facturen Snel met verwerking van bestellingen Een enkele keer is een artikel niet direct leverbaar: daar wordt duidelijk en flexibel mee omgegaan, denkend vanuit de klant. Goed bezig.

Osam hamid

Herwijnen

28 mei 2021

10

Zeer goed ervaren

Netjes op tijd bezorgd en goed kwaliteit tegen lage prijs