Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 2160 beoordelingen

Arjen

Waalwijk

1 december 2020

8

Prima

Prettig bedrijf en altijd goed geholpen

Dimitri

Antwerpen

1 december 2020

9

Kleine fout in online betaling maar meteen rechtgezet.

Wegens niet functioneren van de online betaling moest ik overgaan tot manuele overschrijving, waardoor ik verkeerdelijk het btw bedrag mee gestort heb. Dit werd mij daags nadien zonder problemen terug gestort met bijhorende correcte factuur. Top service!

Mario van den Biggelaar

Geldrop

1 december 2020

10

buitengewoon goed geholpen

Klein probleem met levering , direct opgelost door een ander product te sturen wat op voorraad was . Product was duurder , maar voor het andere betaald . TOP.

stefaan maeckelbergh

bredene

30 november 2020

10

top service

goede dienstverlening en snel antwoord!

Tinus Oosterholt

Veghel

30 november 2020

10

Goed en snel

Het contact was goed en plezierig en duidelijk.

Gery Peters

Druten

30 november 2020

7

Te late levering

De verkoopafdeling maakte ons attent op een kortingsactie en liet het aan ons over om de bestelling metten te plaatsen of te wachten op de kortingsactie. Maar helaas werd onze bestelling pas geleverd nadat ik na een paar weken belde om te vragen waar de levering bleef.

Fulco Hokke

Lopik

30 november 2020

10

Top

Vriendelijke mensen die weten waar het overgaat. Geven goed en eerlijk advies. Naar mijn mening een top bedrijf met top mensen

Wilfred van den Berg

Houten

30 november 2020

9

Zoals altijd zonder problemen alles netjes afgehandeld

Zoals altijd zonder problemen alles netjes afgehandeld met een extra controle bij het afhalen of alles ook echt compleet is en volgens bestelling.

Ed

Rotterdam

28 november 2020

10

Toppers

Safety pro levert goede service. Ik was op zoek naar een nieuwe hoofdlamp. In overleg met Saskia tot een juist model gekomen. Ze hebben verstand van zaken en denken met je mee. Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Lieven De Bontridder

Leuven

27 november 2020

10

Snelle levering en corecte service

altijd beschikbaar voor advies en opvolging

Henk

Eindhoven

27 november 2020

10

Professionele betrouwbaar bedrijf

Mijn pbm en klimspullen worden altijd netjes gekeurd en desgevraagd krijg ik goed advies! En dat alles voor een goede prijs. Helemaal top jongens!

Pieter Hoogstad

Baarn

27 november 2020

10

Perfecte service!

Ik wil dit veld niet invullen, maar het is helaas verplicht. Tip: maak dit veld niet verplicht.

Michel

De kwakel

26 november 2020

8

Service

Snelle service alleen jammer dat het naar mijn oude adres werd verzonden terwijl ik mijn nieuwe op de order heb staan. Nu kon ik bij mijn ex vrouw aankloppen waar ik niet echt zin in had

Karel vd Kar

De Hoef

26 november 2020

10

Goede service

Goede service en een bedrijf wat meedenkt

jasper hilkhuysen

STANDDAARBUITEN

25 november 2020

7

positief, uitstekende ervaring!

makkelijk overzichtelijk en correcte levering

Bjørn van der Heijden

Breda

23 november 2020

10

Klantgericht en meedenken in de behoefte

Klantgericht. Er wordt meegedacht in oplossingen en advies. En zeer prettig dat het verlopen keuringstermijnen tijdig wordt gemaild.

Erik jan Ten Hove

NOORDEINDE GLD

23 november 2020

8

Goede service

Helpdesk is goed.

Jurr

Ommen

23 november 2020

10

uitstekende service

Fijne site, overzichtelijk en met een zeer breed assortiment.

Karina

Mechelen

22 november 2020

9

Correct

Correcte levering en zeer snel advies. Website is niet helemaal correct Daar staat dat de extra binnenpad ook geschikt is voor een zennith Kash helm. Blijkbaar niet en is de pad voor de zennith ook duurder. Probleem is door de verkoper zeer snel opgelost.

koen

ram

21 november 2020

10

vakkundige hulp en goede service

pfanner protos helm besteld na een goed adviesgesprek. levering conform afspraak

Ewout

Den Haag

20 november 2020

9

Prima zaak, snelle levering!

Had op zeer korte termijn een harnas/valbeveiliging nodig en deze werd een dag na het bestellen al geleverd. Fijn ook dat ze de optie bieden voor het afleveren bij een PostNL punt zodat ik het zelf 's nachts na werk nog uit het een pakketautomaat kon vissen. Zal in de toekomst zeker meer bij ze bestellen!

Joël

Deurne

20 november 2020

10

Professioneel bedrijf!

Mensen met kennis! Hebben alle spullen die ik nodig zou hebben! Als ik vragen heb helpen ze altijd

M

Den Bosch

20 november 2020

10

snel geregeld

Prima site,telefonisch behulpzaam snel geleverd

Bas van der Hulst

Lisse

19 november 2020

10

Professionele uitrusting en materialen. Goede en snelle service

Overzichtelijke internetsite, snelle levering en goed advies.

Koen

Ottenburg

19 november 2020

10

Prima levering en afhandeling

Na mijn bestelling kreeg ik deze niet in mijn overzicht te zien. bleek dat er een probleem was opgetreden tijdens de betaling. Na een mailtje met de klantendienst heb ik een nieuwe betaal link gekregen en is alles super vlot verlopen. Goede en snelle service.