Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 2221 beoordelingen

Thomas

Rotterdam

28 februari 2021

9

Snelle levering, hoge kwaliteit

Ondanks alle vertragingen tijdens de corona crisis ontving ik mijn bestelling erg snel! Uiteraard met de hoge kwaliteit die ik gewend ben

Jacob de Boer

Den Haag

26 februari 2021

10

Prima service, producten op tijd binnen

Bestel hier zo nu en dan wat en altijd gewoon prima.

Thomas

Den Haag

25 februari 2021

10

Snel verzonden en goede producten

Zoals altijd geen klachten over safetypro snel verzonden en de producten zijn zoals verwacht

Arnulfo Eugenio Alberto

Rotterdam

25 februari 2021

9

Perfect

Prima

Marjan

EERSEL

23 februari 2021

8

Snelle service voor een goede prijs

We hebben onze valbeveiliging opgestuurd per post, Safety Pro beoordeeld deze, en houd ons per mail op de hoogte. Ook worden we op de hoogte gehouden wanneer we het pakket weer retour ontvangen. Qua prijs is het ook prima in orde.

Matthie van Amelsfoort

Tilburg

22 februari 2021

8

Goede communicatie

Goede hulp bij de keuze van het product. Duidelijke reactie bij de bestelling . Levering duurde iets langer dan verwacht maar dat werd wel gecommuniceerd.

Mike

Nieuwegein

19 februari 2021

10

Super

Bestelling geplaatst en snel geleverd

Jolanda Stammis - Koppe

Uitgeest

18 februari 2021

9

Goede en vriendelijke service.

Na telefonisch contact de artikelen besteld. Via de mail bevestigd samen met de levertijd. Artikelen zijn goed verpakt en op tijd geleverd.

Jacob

Den Helder

18 februari 2021

9

kwaliteit en kennis van zeken

Goede en snelle antwoorden op vraagstukken. helder communicatie mail, orderbevestiging en levering

Laurens Been

Hoensbroek

11 februari 2021

10

Tevreden

Bestelling goed gegaan.

Hans

Vaassen

11 februari 2021

7

Uitsteken en klantvriendelijk

Snelheid op de mailwisseling

Dave

Koudekerk a/d Rijn

11 februari 2021

10

Buitengewoon goede service met snelle leveringen

Altijd bereid om te helpen met het verschaffen van advies en informatie. Snelle leveringen en vriendelijke service. Weten de klant voorop te stellen in een tijd waar veel bedrijven dit minder belangrijk vinden.

Vanessa van Hemert

Werkendam

9 februari 2021

8

Prima service

goede service, korte lijnen waardoor je snel weet waar je aan toe bent.

Alexander

Utrecht

8 februari 2021

10

Goede service en snelle bezorging!

Ik heb pbm artikelen hier besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de verschillende producten! Ik zou een volgende keer zo weer bestellen!

Frank Brauns

Hasselt Kuringen

8 februari 2021

9

vlotte en correcte afhandeling

vlotte en correcte afhandeling

Marian

NIEUW VOSSEMMER

5 februari 2021

10

Szybko i profesjonalnie

(Saskia) obsługiwała mnie i jest dla mnie osobą bardzo kontaktową,operatywną zarówno jako sprzedawca jak i menedżer . Z powodzeniem mogę ją polecić.

Johan Jooken

Oostende

4 februari 2021

9

Efficiënt , adequaat

Perfect

kevin

Wijchen

1 februari 2021

10

Precies zoals beloofd!

Gordel besteld en netjes de volgende dag geleverd. Exact zoals beloofd.

Patrick

Rotterdam

1 februari 2021

9

Top service!

Telefonisch besteld, laat, volgende dag in huis! Top.

Tinus

Eerde (Veghel)

30 januari 2021

9

Alles goed en fijn en snel geregeld.

De afspraak die je met ze maakt verloopt goed, en vooral snel. dat is hetgeen dat je wilt.

Frank Bastiaansen

Breda

28 januari 2021

8

Goed en fijn bedrijf

goede communicatie

Joyce

Zwolle

28 januari 2021

10

fantastich

Ben enorm goed en deskundig geholpen

Ernst

Den Helder

26 januari 2021

10

snel en duidelijke communicatie

snel en duidelijke communicatie

Rob

Lichtenvoorde

26 januari 2021

10

snelle levering

Na bestelling vaak snel geleverd. Prima advies.

Sander

Puth

25 januari 2021

9

Toperdetop

Gewoon top zoals altijd houden zo