Winkelwagen

Er zijn geen producten in uw winkelwagen.

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een:
9.4
9.4

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.4.

Bekijk alle 2497 beoordelingen

Roger

Kerkrade

21 september 2021

10

leveren zo als het hoort en ook nog eens snel

besteld wat ik nodig heb en snel geleverd waarvoor mijn dank

Julian

Aerdt

20 september 2021

9

Geweldig

Duidelijke website, goede producten, alles op voorraad t.o.v andere websites met een zelfde assortiment. De gearbag zou perfect zijn voor mijn werk als Antennemonteur!

Robert

Heerhugowaard

20 september 2021

10

Snelle levering, keurig verpakt en compleet

Snel geleverd ,goeie kwaliteit en compleet.

Henk Sloot

Tiel

20 september 2021

9

keurig netjes en duidelijk geholpen

zie boven

Christian

Emmen

18 september 2021

10

Gewoon goed

Snelle levering en geen gedoe bij het aan maken van een account

Gijs

Willemstad/Curacao

17 september 2021

10

Prima service

Goed

Robert

Nunspeet

17 september 2021

10

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Roland

Emmen

16 september 2021

10

Heldere omschrijving, goed zoeken, goede kwaliteit

Heldere website Goede productinformatie Kwalitatief goed product

Phoenix Calamiteiten Diensten B.V.

Amsterdam

16 september 2021

10

Snelle top service!

Duidelijke communicatie/website. Top aanbod in producten, Goede service en snel geleverd.

Urban Survival

Veldhoven

16 september 2021

10

Snelle verwerking

Netjes bevestigd, verwerkt en verzonden. Ga zo door!

Dolf

Krommenie

14 september 2021

8

Goede service

Besteld geleverd zoals beloofd en goed product

Koen

Dongen

13 september 2021

10

Je voelt je als klant altijd welkom bij Safetypro

Jaarlijks laat ik mijn valbeveiliging, werkgordel en aanverwanten keuren bij SafetyPro. Handig dat je geattendeerd wordt op de naderende keuringsdatum, en altijd vriendelijke mensen met vakkennis die je te woord staan per e-mail of op locatie.

Roy

Hoogezand

13 september 2021

10

Medewerkers staan je vriendelijk te woord.

Ik wilde een Petzl avao bestellen maar kwam niet helemaal uit de maat. Hierop heeft een medewerker mij keurig van de juiste advies voorzien. Ook werd ik keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Een kundig bedrijf met zeer vriendelijk personeel.

Glenn

Pelt

13 september 2021

9

Top service

Na telefonisch advies gevraagd te hebben ben ik in de winkel langs gegaan. Hier kreeg ik advies op maat zodat ik het juiste werkharnas kon kopen. Bij aankoop kreeg ik als bonus nog een leuke goody ( rugzak voor materiaal en touwen ) Top service van begin tot eind.

Mathijn

Overschild

11 september 2021

10

Prima geprijsd en snelle levering

-

Maarten Wijffelaars

Oisterwijk

8 september 2021

10

Goede klantenservice en website/ shop is perfect om een goede keuze te maken

Ik heb de webshop en de wijze van informatie geven van SafetyPro als zeer professioneel ervaren

Bas Hooyberg

Purmerend

7 september 2021

10

Snelle keurige levering en volledig volgens mijn verwachtingen

Product keurig verpakt, indivueel zelfs. Overal keurig de certificaten op mail gehad, al isdat voor mij niet van belang. Bestelling ging erg vlot en eindelijk eens een bedrijf die niet meer zinloos de bezorger naar een huisadres laat redden maar bij een winkel brengt. Top

Kim Apers

LELYSTAD

7 september 2021

10

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Hijstouw gekocht. Vlot geleverd en vooralsnog heel tevreden. Voelt goed aan, nu nog even kijken hoe het zich houdt op de lange termijn.

Gerjan Schilt

Linschoten

7 september 2021

10

goed

was super

Buchidau Daniel

Namur

6 september 2021

10

Perfect

Very satisfied. Fast delivery, good product.

Paul

Winschoten

5 september 2021

10

Snelle klantgerichte afwerking bestellingen en oplossingsgericht werken.

Ik heb nu best wat bestelling gedaan bij jullie. Ik ben vooral zeer tevreden over de afhandeling van mailverkeer en problemen die zich voor doen. Ook ben ik zeer content met het dashboard systeem waar ik al mijn keuringen op kan zien. Nav de vele spullen die ik heb aangeschaft, zit ik ook te denken om de cursus keurmeester klimuitrusting te doen bij jullie. Concreet: ik ben een tevreden klant.

Jannot seemke

Apeldoorn

4 september 2021

9

Top

Top service. Was een kleine probleem met de bestelde helm. Ze hebben direct contact opgenomen en het opgelost. Dat noem ik maar klantenservice.

Rahiel

Rotterdam

4 september 2021

10

Goede klantenservice

Na online een te grote gordel te hebben besteld, en ik telefonisch contact te hebben gezocht. Kon ik zonder problemen naar Oosterhout rijden en een nieuwe gordel op halen. En daar was de service ook uitstekend.

Rens

Lutjebroek

3 september 2021

10

Geweldige service

Mooie overzichtelijke website makkelijk en snel te bestellen en de volgende dag al geleverd gewoon een top bedrijf

Kees

Zwartewaal

2 september 2021

10

top

lijnen besteld voor werkzaamheden op het dak. Vlot geleverd en van prima kwaliteit, keurig afgewerkt. Geeft voor paar tientjes veel veiligheid bij het klussen op hoogte, niet alleen voor de professional.