• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

PETZL PACK OF 5 DUO Z1

Aantal

€ -

Beschrijving

De Petzl Pack of 5 DUO Z1 is een complete set met 5 krachtige hoofdlampen met accu's en een oplaadunit voor 5 accu's. Dankzij de maximale lichtsterkte van 360 lumen en de vier verschillende lichtbundels is de hoofdlamp aan te passen naar iedere gewenst situatie.

Face2Face
De FACE2FACE functie vermijdt dat u andere mensen verblindt. De functie activeert een sensor die andere DUO lampen binnen een straal van 8 meter opspoort en de verlichting automatisch vermindert wanneer de lampen in elkaars gezichtsveld komen. De lamp schakelt opnieuw over op de oorspronkelijke lichtsterkte, zodra de andere lamp weer uit het gezichtsveld verdwenen is.

Constant Lighting
Dankzij de CONSTANT LIGHTING technologie blijft de verlichting ook stabiel naarmate de (niet-)herlaadbare batterijen opgebruikt worden. Wanneer de (niet-)herlaadbare batterijen bijna leeg zijn, schakelt de lamp automatisch over op de reservemodus met een zwakke lichtsterkte om de verlichtingsprestaties te verlengen.

Multilichtbundel
De DUO lampen hebben een multilichtbundel met verschillende verlichtingsstanden voor elke situatie: binnen handbereik, nabij, verplaatsing en ver zicht. Met de BOOST modus kunt u kortstondig gebruikmaken van de maximale lichtsterkte.

Specificaties:

 • Set bestaat uit: 5x Duo Z1 hoofdlamp en accu + 1x oplaadunit voor 5 accu's
 • Gecertificeerd voor verplaatsingen in een ATEX zone 1/21 met explosiegevaar (oplaadunit is niet geschikt voor de ATEX zone)
 • IP67 (tot -1m) waterdicht (hoofdlampen)
 • Max. autonomie: 23 uur

Technische specificaties van de Pack of 5 DUO Z1 hoofdlampen en oplaadunit vindt u terug onderaan deze pagina bij downloads.

Plus- en minpunten

 • Complete set met 5 krachtige Petzl DUO Z1 hoofdlampen, 5 accu’s en een oplaadstation
 • Zeer geschikt voor gebruik in grotere teams en bouwplaatsen
 • Door de Face2Face technologie is elkaar verblinden verleden tijd
 • De oplaad unit is niet geschikt voor gebruik in een ATEX zone

Specificaties

Maximale lichtsterkte 360 Lumen
Maximale verlichtingsafstand 115 meter
Lichtbundel Breed & verreikend
Gekleurde verlichting Nee
Gewicht 370 Gram
Garantie 3 jaar
Referentienummers E80DHR

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Valbeveiliging en werkpositionering
  Valbeveiliging en werkpositionering

  Voor werken op hoogte is valbeveiliging vereist. Onder werken op hoogte vallen werkzaamheden op diverse locaties zoals een plat of...

  Lees meer
 • Keuring
  Keuring en onderhoud valbeveiliging

  Alle artikelen die betrekking hebben op valbeveiliging en/of werkpositionering dienen jaarlijks gekeurd te worden; dit is een wett...

  Lees meer
5.0 5
"SafetyPro verkoopt niet alleen - zij geven ons uitstekend advies op een authentiek manier. En dat fijne is: wij vinden samen altijd een oplossing."
4,7 2074
SafetyPro
9.3 out of 10 stars 2074 votes