• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

Klantbeoordelingen

Elke dag maken wij SafetyPro een beetje beter. Wij vragen al onze klanten om een eerlijk oordeel via Kiyoh Klantbeoordelingen.

9.1

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

Bekijk alle 1302 beoordelingen 
10

Pluspunten

Snelle levering. Klantgerichte oplossingen wanneer een item niet voorradig is. Zeer vriendelijke behandeling door de klantenservice. De geleverde items zijn allen van zeer goede kwaliteit.

Verbeterpunten

-

Ronald

Emmen

23-03-2019

10

Pluspunten

- Snelle afhandeling - ruime vooraad - persoonlijke benadering als iets niet op vooraad is voor bijvoorbeeld een alternatief om snelle levering mogelijk te maken - behulpzaam - levert op zaterdag

Verbeterpunten

Op dit moment niets

Rabbers Event Techniek

Nieuw-Amsterdam

18-03-2019

10

Pluspunten

Sneller levering en val bescherming van hoge kwaliteit.

Verbeterpunten

nvt

Leendert , Klussenbedrijf van Vliet

Ede

18-03-2019

10

Pluspunten

Service gericht, willen mee denken, doen wat ze zeggen, vriendelijk te woord gestaan.

Verbeterpunten

eerste keer dat ik bestelde en dat liep perfect, geen op en aanmerkingen.

Albert v/d Riet / Techprof

Alkmaar

18-03-2019

8

Pluspunten

8

Verbeterpunten

Geen

Geert meulendijksdakwerken

Heeze

18-03-2019

10

Pluspunten

Goed Advies en goeie producten.

Verbeterpunten

-

Jan Segers Las- en Montagetechniek

Oostelbeers

17-03-2019

10

Pluspunten

snelle levering goede communicatie

Verbeterpunten

-

schepers

emmen

17-03-2019

7

Pluspunten

Verzonden artikelen zijn netjes en goed verpakt.

Verbeterpunten

Toch teweinig producten op de plank waardoor je lang moet wachten,en bij niet toeleveren geen gehoor meer (wel betaald maar geen € terug storten ).

Fire&Safety

Capelle aan den IJssel

17-03-2019

10

Pluspunten

the customer experience was absolutely brilliant from the moment we were greeted entering the premises till we left , and the knowledge shown about the equipment was first class

Verbeterpunten

-

david

rotterdam

16-03-2019

10

Pluspunten

Snelle levering producten

Verbeterpunten

??

Eddy

Purmerend

15-03-2019

Terug naar boven