• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
 • Gratis verzenden voor orders boven de €50,-

IRATA (ALLE LEVELS)

Aantal

€ -

Beschrijving

Wanneer het niet mogelijk (of realistisch) is om werkzaamheden op hoogte veilig uit te kunnen voeren door gebruik te maken van bijvoorbeeld een hoogwerker of door het plaatsen van een steiger wordt gebruik gemaakt van industriële touwtechnieken, beter bekend als Rope Access.

In verhouding is Rope Access vaak een effectieve, voordelige én veilige manier om klussen op hoogte uit te kunnen voeren. Rope Access vraagt echter wel om kennis en ervaring van verschillende materialen, basisprincipes, (touw)technieken en reddingsprocedures.

De Rope Access modules (Level 1, 2 of 3) zijn IRATA gecertificeerd en worden gekenmerkt door een intensief karakter met persoonlijke begeleiding in kleine groepen waarbij de nadruk ligt op het daadwerkelijk begrijpen én praktiseren van de punten die behandeld worden.

Trainingen worden verzorgd door Height Safety Expert (IRATA gecertificeerd) en vinden plaats in De Watertoren in Steenbergen, nabij Roosendaal.


Opleidingsdata

 • Neem contact met ons op voor de IRATA-planning

Deelname eisen

 • Medsich geschikt, minimaal 18 jaar

Rondleiding

 • Klik hier voor een virtuele rondleiding door trainingcentrum De Watertoren (kies aan de rechterkant voor verdieping 1 t/m 6)

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • Valbeveiliging en werkpositionering
  Valbeveiliging en werkpositionering

  Voor werken op hoogte is valbeveiliging vereist. Onder werken op hoogte vallen werkzaamheden op diverse locaties zoals een plat of...

  Lees meer
 • Valfactor
  Valfactor

  De valfactor geeft een idee van de krachten die ontstaan bij een val. Het betreft de verhouding tussen de hoogte van een val en de lengte va...

  Lees meer